diumenge, de setembre 04, 2005

Vacances de primitiu


Benaurats companys prehistòrics, troglodites i altres despistats que venen a distreure's en aquest modest bloc,

Amusic Ganivet torna després d'unes vacances de primitiu que han consistit en un viatge per contrades llunyanes i en uns dies de tranquilitat megalítica en terres ceretanes. Allí, en una cova que ens han deixat, hem sentit la crida ancestral i hem gaudit la vida en primitiu.

L'estada també ha servit per explorar Eina, una amicable localitat ceretana on fa uns quants
milers d'anys visqué un grup humà amb una marcada inquietud momumental. Tres dòlmens, un mènhir i un pont megalític en són la prova més evident.

5 comentaris:

Coro ha dit...

Apreciats Anonymous i Anonymous,

Aquí a la nostra gruta no estem interessats en cap dels ginys infernals que ens voleu vendre. Gireu cua insensats si no voleu sortir-ne escaldats.

Anònim ha dit...

Brutus, yo que te conocí antes de las catacumbas, todavía ignoro por qué escribes desde el presente, como si te hubieras ido, cuando siempre has estado aquí. Elige la primera persona (nunca más la tercera) y haznos llegar tu diario personal sin artimañas, tal y como lo escribías en la cueva. Y cuenta también como arrastraste hasta allí a tu primera hembra y le prometiste cazar dinosaurios para ella. También creo que nos sería de suma utilidad conocer tribús pretéritas y sus correspondientes sagas: los FNAC (los unos), los IKEA (los íberos en su facción socialdemócrata), etc. En cuanto a Catalunya (¡visca!), creo que se tendría que estudiar el ADN de esas 200 familias carnívoras que se llevan repartiendo los huesos de la escudella (con y sin estatut) desde que caminamos a dos patas. Finalmente, propongo comenzar a reclutar a hombres ancestrales para volver a incendiar Roma, de modo que ya no tenga ningún sentido ese lugar como punto de encuentro (cuando cada persona es una raza) y el mundo se convierta en un jardín de senderos que se bifurcan, tantos como mamuts, antorchas y estepas. Como antes de todo.
A tenor de lo que leo, me temo que te has reencarnado en un primitivo que vivió 400 años a.C. Háblanos de entonces y no de ahora. Ése es mi consejo.
¡Muuuuu!

Coro ha dit...

Apreciat Anonymous,

Passaré per alt que m'anomeneu Brutus com si fós un patrici romà perquè vostres paraules són curulles de sabiesa. Prenc bona nota de les vostres suggerències encara que li faig palés que en la llengua primitiva no s'estilen les sutileses de la primera persona i la tercera persona així com tampoc la complexitat dels temps verbals.

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

J'ai vue votre blog, regardez vacances plage je suis interessé pour vos informations