dijous, de setembre 15, 2005

Cuc de terra


Per cicumstàncies que no venen al cas avui he visitat Barcino. Quin poble més estrany. La gent viu amuntegada en barraques verticals i camina molt de pressa . Les noies laietanes s'unten les aixelles amb barres desodorants.

L'exit més notable d'aquesta tribu és, sens dubte, la domesticació del gran cuc de terra que utilitzen com a mitjà de transport. La voracitat del monstre és tan gran que el subsòl del poblat és un entramat infinit de galèries subterrànies.

Nota: Ens notifica un indiget que els romans han localitzat un dels nostres arsenals secrets i han requisat un bon grapat d'armes. Cap problema, en tenim més.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El cuc de terra no és l'únic monstre domesticat, també utilitzen aus metàliques de gran corpulència que deixen un rastre de merda al cel per anar lluny de terres íberes.
En tot cas l'ús del cuc de terra és molt més habitual, per no ser necessària la identificació del viatger i per moure's per les entranyes de la terra on, si pares les orelles i els genitals, es poden percebre les forces tel·lúriques per petites que siguin.