dijous, de març 31, 2005

El retorn d'Amusic Ganivet

En contra del que proclama l’enemic romà, Amusic Ganivet (la i és tònica) segueix viu i no ha estat capturat. Res més lluny de la realitat. Segons afirmen diversos excursionistes dominicals, i ell mateix en aquest blog, se l'ha vist pels boscos de la Serra de Collserola tot caçant senglars.

Com els lectors més fidels ja hauran suposat, el motiu de l’aturada que ha patit lavacacega no és cap altre que la Setmana Santa. En aquesta maleïda època de l'any, els romans prenen els carrers de les viles catalanes per participar en estranyes processions que formen part del ritual catòlic, apostòlic i romà.

És sabut que l’invasor no es conforma amb els fòrums i vies urbanes i que durant aquests dies imposen la quota romana en els mitjans de comunicació de l’imperi. Davant la perspectiva d'haver de patir un augment de la activitat romanitzant, Amusic Ganivet decidí travessar els límits de l’imperi romà i visitar la terra dels frisons, uns barbars racionals que viuen per sota del nivell del mar i mengen formatge en abundància.

Més endavant parlarem abastament de com l’absència de romans ha afavorit el desenvolupament de la regió i ha permès que els frisons siguin una gent, neta, desvetllada i feliç. Aquestes ratlles són, simplement, per dir tres coses:

1) Amusic Ganivet està viu i planta cara als romans.

2) La religió catòlica forma part de l’herència romana. És perillosa i perversa


3) Amusic Ganivet ha publicat un article a MundoCruel.com. Va de com els romans fan i desfan a Barcino.