dijous, de setembre 29, 2005

Les Noies del Bikini al Planeta dels Dinosaures


He entregat la citació judicial a un senyor funcionari i m'ha dit que era un "exhort". Jo, que no sé llatí ni entenc de lleis, per si de cas, li he dit que era un fill de puta. El tipus no s'ha inmutat (s'ha de ser molt sofert per exercir l'ofici de funcionari judicial) i m'ha donat un altre paper. Després ja diré que posa en aquest paper. Avui és un dia de per a les celebracions:

Llegim al
diari de Girona que un escamot indiket s'ha infiltrat en territori enemic. Ha irromput a la vila d'un patrici i s'ha orinat a la piscina causant un gran perjudici a la instal·lació lúdico-esportiva. Des d'aquí vull donar l'enhorabona al cabdill Bohemi per aquesta important victòria.

Celebre-m'ho tots ensems gaudint aquesta petita joia del cinema primitiu que és:
"Les Noies del Bikini al Planeta dels Dinosaures".

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut Amusic (amb la i tònica):

Celebro que no t'hagis deixat exhortcitzar. He gaudit amb les malaguanyades noies del bikini encara que si continuen així acabaran per extingir-se. Aquestes mosses són aptes per fins lúdics però no pas procreatius: tenen les mamelles massa petites i tibades i sense cartutxeres.

Faré saber al comando indiket que la bonanova de Tossa ha arribat a terres ausetanes. Demà ho celebrarem ballant sota la lluna tot sacrificant animals totèmics.

Anònim ha dit...

Infatigable Amusic:

Arriben males notícies de la terra dels laietans. Sospito que n'ha passat alguna de grossa perquè l'única veu que s'ha alçat és la d'un cessetà (o cossetà).

Comproveu-ho clicant aquí. (La queixa és del 30 de septembre. Els tam-tams pateixen d'interferències ràdio-magnètiques)

Va tot bé per Ausa? Enjogassats amb les noies del bikini?
 

Coro ha dit...

A Ausa tot bé, gràcies. Les ovelles pasturen alegrement i les noies dels bikinis, també.

Li estic molt agraït per la seva tasca de guaita. Sapigueu que teniu el beure pagat a totes les tavernes d'Ausa.

La terra dels laietans, em sap greu dir-ho, està molt malmesa. Vaig tenir l'oportunitat d'observar-ho durant el cap de setmana ibèric. Un dia d'aquests ho explicaré a tothom.

Kahlo ha dit...

Me he reido muchísimo con el vídeo jijijiji ;)

Anònim ha dit...

benvolgut Mestre Amusic, li demano de tot cor que, abans de marxar les Rússies, em comuniqui l'adreça postal de la xiqueta de la foto. Voldria parlar una estona amb diverses parts del seu cos, incloent-hi el caparró, és calr... i català. No em feria pas mal de tenir un fill primitiu amb ella.